Gastouder

Mijn naam is Erica Hootsen – van den Brink en ben 26 jaar, getrouwd met Dick en in mei 2017 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Fien. Met veel plezier wonen wij op de Bunzinglaan in de wijk ‘het Petenbos’ te Veenendaal.

Voor mij was het altijd al duidelijk; kinderen zijn mijn passie.

Nadat ik mijn diploma VMBO-TL heb behaald ben ik de opleiding pedagogisch werker – kinderopvang niv. 4 gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende leeftijden en doelgroepen. Daarna ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf.

Tijdens mijn werk in de kinderopvang heb ik gemerkt dat kinderen de behoefte hebben aan structuur en regelmaat. Mijn mening is dat een kind dit sneller vindt bij een kleinschalige en professionele opvangplek, die ik graag wil aanbieden.
Het voordeel is dat altijd dezelfde persoon op uw kind past en er maximaal 5 kindjes per dag aanwezig zijn.

Bij diverse gastouderbureaus sta ik ingeschreven zodat u zelf kunt kiezen waar u zich het prettigst bij voelt. Deze bureaus bemiddelen bij contracten, vakantie, ziekte, controles bij gastouders en dergelijke zaken. Voor beide partijen prettig!

De gastouderbureaus:

CGOB de Herberg – http://www.cgob.nl/cgob

Dolfijntjes – http://www.dolfijntjes.com/

Mare – http://www.gobmare.nl/

Bij ons in huis woont ook onze lieve en gezellige hond Indy. Zij is gek van kinderen en andersom. Vanzelfsprekend zal Indy nooit alleen met de kinderen zijn en leren zowel de kinderen als Indy met elkaar om te gaan. Ook met de hygiëne ben ik consequent, er zal iedere dag schoongemaakt worden en na contact met Indy wassen we onze handen.

Mocht u het niet prettig vinden dat Indy aanwezig is bij de opvang, dan is dat geen probleem! Geef dit gerust aan want we kunnen Indy gemakkelijk ergens anders onderbrengen tijdens de opvangdag van uw kind!