Fijne opvangplek

Bij ons in huis hebben de kinderen heerlijk de ruimte om vrij te kunnen spelen.
Een ruime keuken waar we gezellig aan tafel kunnen eten en drinken, de dag rustig beginnen met een puzzeltje of een boekje en waar we leuke knutselactiviteiten kunnen doen.

Daarnaast bevind zich de ruime woonkamer, hier hebben de kinderen vrij de ruimte om te kunnen spelen. Ook zitten we vaak even op de bank om gezellig een boekje te lezen, te knuffelen en zo nu en dan een educatief filmpje te kijken.

Op de eerste verdieping is de slaapkamer voor de kindjes tot 1 jaar. Zo kunnen de kleintjes in alle rust slapen en kan ik hen goed in de gaten houden. Op de tweede verdieping bevindt zich een slaapkamer voor de kindjes vanaf 1 jaar. Ieder kind heeft zijn vaste bedje en (hoes-)lakentje en deken. Zo houden we de hygiëne in stand.

Ook hebben we een fijne afgeschermde tuin, hier kunnen de kinderen vrij spelen. Lekker fietsen, van de glijbaan, met de bal en in de zomer spetteren in een badje. Daarnaast hebben we tegenover ons huis een mooi parkje waar we in het speeltuintje leuk kunnen spelen.

 

Uiteraard is iedere ruimte door de GGD goedgekeurd en staat de veiligheid en hygiëne voorop. (Brandmelders, traphekjes, stopcontactbeveiligers, etc.)